preskoči na sadržaj

Osnovna škola Slano

Login
Kalendar
« Studeni 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Anketa
Ovogodišnje školske maškare bile su:Novosti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Kampanja „Zajedno više možemo – u akciji s policijom“
Autor: JOSIP KAČUNIĆ, 6. 4. 2018.

Pozivamo sve roditelje učenika kao i zainteresirane mještane općine Dubrovačko primorje na sportsko natjecanje koje će se održati u utorak, 10. travnja 2018. u sportskoj dvorani OŠ Slano. Program bi trebao započeti u 12 sati izvođenjem hrvatske himne. Potom će uvodno obraćanje imati moderator gospodin Ivica Puljić. Riječ pozdrava i dobrodošlice prisutnima uputit će ravnatelj škole Ante Konjuh nakon čega će gospođa Sandra Veber, MUP, gospodin Zdravko Marić, predsjednik Igara i gospodin Damir Božinović, ministar MUP-a ukratko predstaviti  nacionalnu preventivnu kampanju u partnerstvu s Ministarstvom unutarnjih poslova „Zajedno više možemo – u akciji s policijom“.


Povodom održavanja Sportskih igara mladih u 2018., Ministarstvo unutarnjih poslova  zajedno s Organizacijskim odborom Sportskih igara mladih (organizator događanja) i  u suradnji s partnerima pripremilo je niz preventivnih aktivnosti i animacijskih događanja ciljano usmjerenih na promicanje zdravih stilova života u duhu sporta kao i promicanje pozitivne kulture navijanja koja isključuje svaki oblik huliganizma, nasilja,  diskriminacije i govora mržnje te poziva na „fair play“ igru, toleranciju i korektno navijanje. 

Primarnom prevencijom  želi se u konačnici  postići promocija razvoja i  sustavnog njegovanja zdravih stilova života kod djece i mladih,  posebice u njihovim formativnim godinama, a u kojima je sport  primjeren i pravilan životni odabir  za ispunjavanje slobodnog vremena.

Od uvaženijih gostiju očekujemo još i dolazak  Nikole Dobroslavića, župana Dubrovačko-neretvanske županije, Janice Kostelić, državne tajnice SDUŠ, Mata Frankovića, gradonačelnika Dubrovnika, Andre Krstulovića Opare, gradonačelnika Splita, Blaženka Bobana, župana Splitsko-dalmatinske županije te Nikole Knežića, načelnika općine Dubrovačko primorje.

Natjecateljski dio započet će oko12,30 sati. U natjecanju sudjeluju učenici OŠ Slano, OŠ Ston i OŠ Primorje Smokovljani. U igri graničara za 2007. i 2009. godište sudjelovat će 6 ekipa, po 3 iz svake kategorije iz 3 škole. Isto tako će se održati i turnir u malom nogometu, tri ekipe iz tri škole. Nakon toga će slijediti podjela medalja. Svim sudionicima natjecanja trebao bi biti osiguran i mali lunch paket, odnosno sendvič i sok.

Pozivamo sve na primjereno navijanje, a ne sumnjamo da će učenici na parketu pokazati samo sportsko i korektno ponašanje.

Veselimo se vašem dolasku!

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju