2019-03-07 19:17:40

Maškare 2019.

U nedjelju 3.travnja 2019. u 15 sati ispred sportske dvorane Osnovne škole Slano kroz mjesto je krenula šarena maškarana povorka da svojim kostimima, pjesmom i radošću rastjera sve zle misli, zle riječi i iz takvih misli i riječi proizišla djela te da u miru i blagoslovu dočekamo Korizmu.

FOTO: Ivana Penjak Kasavica

Za ovogodišnju, dosad najbolju maškaranu povorku, maškaranu zabavu odgovorni su Vrtić Slano i Osnovna škola Slano uz podršku Općine Slano, odnosno naše tete, učiteljice, roditelji i djeca.
Iako je i nagrada i pobjednika bilo puno, naši vrtićani oduševili su nas Bubamarama, Astronautima i Sovicama, glazbenicima. Naši školarci Dimnjačari, Djeda Mrazovi, Štrumfovi, Vjetrenjače, Vesele obitelji u kojima nema vikanja , Afrikanke, a najviše suradnja, podrška i radost koju su djeca, tete, roditelji i učiteljice dijelili izrađujući maske. Kolačima i slanim pecivima koje su donijeli roditelji također nije bilo konkurencije. Bili su izvrsni. Najboljom grupnom maskom proglašene su Vjetrenjače našeg 7. razreda  pa im ovim putem kao i njihovoj razrednici Mandi Mozara još jednom čestitamo.

Ivana Penjak Kasavica, školska pedagoginja

 

Idi u  FOTO-GALERIJA 1

        FOTO-GALERIJA 2

        FOTO-GALERIJA 3


Osnovna škola Slano